ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021  4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-26/12/2021 ΣΕΡΡΕΣ –  ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΠΟΡΟΪΑ – ΧΙΟΝ/ΚΟ ΛΑΪΛΙΑ
Ένα υπέροχο εορταστικό 4ήμερο που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς τις ιστορίας, της παράδοσης και της φύσης σε συνδυασμό με τις πολύ καλές υπηρεσίες του 4* ELPIDA RESORT & SPA και την ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που το γραφείο μας ξέρει να δημιουργεί!!!
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ:278€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:60€
-Μεταφορές, περιηγήσεις με το πούλμαν
-Τρείς (3) διαν/σεις στο πολύ καλό ξεν/χείο 4* ELPIDA RESORT & SPA στις Σέρρες
-Καλωσόρισμα με ζεστό κρασί
-Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα εκ των οποίον το ένα θα είναι το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν)
-Γλυκίσματα στο δωμάτιο
-Συνοδός γραφείου - ξενάγηση
-Φ.Π.Α.
-Εισόδους σε μουσεία και χώρους,
-ποτά,
-έξτρα φαγητά,
-φόρο διαμονής του ξεν/χείου 3,οο€ ανά διαν/ση ανά δωμάτιο τον οποίο πληρώνει ο πελάτης απευθείας στο κατάλυμα και γενικά ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
***ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως 17/12/2021.
Σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να φροντίσετε για την έγκαιρη τακτοποίηση του υπολοίπου σας έως την ημερομηνία που σας αναφέρουμε διότι ειδικά για τις εορταστικές περιόδους οι προεξοφλήσεις στα ξεν/χεία γίνονται πολύ νωρίτερα από την αναχώρηση της εκδρομής.

***ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο θα γίνεται έλεγχος.

***ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) ιδιαίτερα σε περίοδους που μεσολαβούν αργίες και υπάρχει αυξημένη κίνηση γι’αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :
Για ακύρωση από 5/12/21 έως 15/12/21 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 100,οοΕ
Για ακύρωση από 16/12/21 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής της εκδρομής εκτός και αν ο πελάτης αντικαταστήσει ο ίδιος τη θέση με άλλο άτομο
Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια.
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 23-26/12/21
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή:
Βαθμολόγηση: