ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ !!  ΣΑΜΟΣ “ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ & ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” 5ΗΜ. 07 – 11/08
ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ: Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για κρατήσεις έως 07/07/22 : 365,οο€
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο για κρατήσεις από 08/07/22 και μετά : 380€
Μονόκλινο επιπλέον επιβάρυνση και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο : 70,οο€
•Μεταφορές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα (το πούλμαν περνάει μαζί στο νησί)
•Εισιτήρια επιβατών πλοίου Πειραιά – Καρλόβασι σε οικονομική θέση και Καρλόβασι Πειραιάς
σε αριθμημένο κάθισμα με την Blue Star Ferries
•Εισιτήριο πλοίου για το πούλμαν
•Τέσσερις (4) διαν/σεις στο καλό ξεν/χείο AEGEON 3* στο Νέο Καρλόβασι
•Πρωινό σε μπουφέ
•Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας – ξενάγηση στο νησί
•Φ.Π.Α
•Ενημερωτικά έντυπα
•Είσοδοι μουσείων & χώρων
•Ο φόρος διαν/σης του ξενοδοχείου 1,5€ ανά δωμάτιο ανά διαν/ση ο οποίος πληρώνεται
απευθείας στο ξεν/χείο
•Οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο
•Γενικώς ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω:
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 120,oo€ κατ’ άτομο
Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 01/08/22 είτε σε μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα πριν την αναχώρηση της εκδρομής υποχρεωτικά διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα.
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία καθώς και οι ναυτιλιακές εταιρείες προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης
Για ακύρωση από 15/07/22 έως 31/07/22 παρακράτηση της προκαταβολής 120€ κατ’ άτομο.
Από 01/08/22 δεν γίνεται δεκτή καμία ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας) και πρέπει να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό της εκδρομής εκτός κι αν ο πελάτης αντικαταστήσει ο ίδιος τις θέσεις με άλλα άτομα.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι μας δίδεται από τα ξεν/χεία και τις ναυτιλιακές αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική επιβεβαίωση για την επικύρωση των δωματίων & των εισιτηρίων με χρήματα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το Γραφείο δεν έχει ιδιόκτητα ξεν/χεία & πλοία για να μπορεί να τροποποιεί τους όρους όπως αυτό θέλει και γι αυτό σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να κατανοείτε και να συμμερίζεστε τον λόγο για τον οποίο σας αναφέρουμε συγκεκριμένη προθεσμία συμμετοχών. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε τις εκδρομές με αποτέλεσμα όταν αποφασίσετε να προβείτε σε κράτηση να είναι ήδη αργά για την εξασφάλιση ναυτιλιακών & δωματίων σε καλά ξεν/χεία . Ο αριθμός θέσεων στο πούλμαν καθορίζεται με βάση την σειρά που δηλώνεται την συμμετοχή σας. Λόγω Covid δεν πραγματοποιούνται αλλαγές στις θέσεις. Επίσης στα ξεν/χεία τα τρίκλινα δωμάτια συνήθως είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας ακόμα κλίνης εκτός και αν διαθέτουν κανονικά τρίκλινα δωμάτια. Τέλος αυτό που θα θέλαμε να σας επισημάνουμε είναι να διαβάζετε με προσοχή το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες αυτού διότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο πελάτης να κατανοεί την αντιστοιχία τιμής του προγράμματος και παροχής υπηρεσιών. Σας συνιστούμε να ζητάτε γραπτώς και αναλυτικά ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη τιμή ώστε η σύγκριση καθώς και η επιλογή για ένα ταξίδι να γίνεται όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση τις παρεχόμενες υπηρεσίες
Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του Γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα χωρίς επιφύλαξη την αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια και σας συνιστούμε να ενημερώνεστε από το γραφείο μας ή στο site μας .
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 07-11/08/2022
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: