ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 06-08/01/22   ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΟΖΑΝΗ – ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ  ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Μια ξεχωριστή πρόταση με επίσκεψη σε παραδοσιακούς οικισμούς όπως το Μέτσοβο, την αρχοντική Καστοριά και τον κοσμοπολίτικο Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, άρωμα ανατολής με όμορφες ξεχωριστές εικόνες και παραδοσιακές γεύσεις απο την ιδιαίτερη Κοζάνη, απαράμιλλη μαγεία απο τον πλούτο της φύσης στο Καϊμακτσαλάν! Ένα σούπερ 3ήμερο που τα έχει όλα!!!
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ:160€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:40€
-Τις μεταφορές & περιηγήσεις με το πούλμαν
-Δύο (2) διαν/σεις στο καλό κεντρικό ξεν/χείο 3* HOTEL ALIAKMON στην Κοζάνη
-Δύο (2) πρωινά
-Συνοδός γραφείου - ξενάγηση
-Φ.Π.Α
-Εισόδους σε μουσεία και χώρους,
-ποτά,
-έξτρα φαγητά,
-φόρο διαμονής του ξεν/χείου 3,οο€ ανά διαν/ση ανά δωμάτιο τον οποίο πληρώνει ο πελάτης απευθείας στο κατάλυμα και γενικά ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
**Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 70,οο€ κατ’ άτομο
**Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 23/12/2021 υποχρεωτικά είτε με μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα πριν την αναχώρηση οποιασδήποτε εκδρομής .
**ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και ιδιαίτερα σε περιόδους με αυξημένη ζήτηση και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) γι’αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :
Για ακύρωση απο 8/12/21 έως 23/12/21 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 70,οο€ κατ’ άτομο
Για ακύρωση από 24/12/21 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής της εκδρομής
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 06-08/01/2022
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: