ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ! ΛΕΥΛΑΔΑ -ΝΥΔΡΙ-ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ  27/06/2021
ΛΕΥΚΑΔΑ
Η Λευκάδα είναι νησί του Ιονίου Πελάγους, το τέταρτο σε μέγεθος από τα Επτάνησα, και παράλληλα το πιο ορεινό. Βρίσκεται μεταξύ Κέρκυρας και Κεφαλονιάς, και είναι το μοναδικό νησί που έχει οδική πρόσβαση καθώς συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία, από τις ακτές της οποίας απέχει πολύ λίγο, με πλωτή γέφυρα.
Τα αμέτρητα αξιοθέατα, οι απέραντες κατάφυτες εκτάσεις, οι εντυπωσιακές παραλίες, οι γραφικές ακτές, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των οικισμών, η σύγχρονη τουριστική υποδομή και τα γνωστά ως «πριγκιπονήσια» γραφικά νησάκια στην ανατολική ακτή, αποτελούν σημαντικούς πόλους έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης
Το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης βρίσκεται στον λόφο νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Λευκάδας. Είναι ένα μέρος που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Λευκαδιτών. Από το κέντρο της πόλης απέχει τρία χιλιόμετρα και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον οικισμό του Φρυνίου. Στις μέρες μας αποτελεί πόλο έλξης για κάθε πιστό και είναι ένα από τα μέρη με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο νησί. Η Παναγία Φανερωμένη (ή «Κυρά» όπως συχνά αναφέρεται στο νησί) είναι πολιούχος και προστάτιδα της Λευκάδας και γιορτάζει ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Την ημέρα της εορτής Της, συρρέουν στον λόφο πλήθη προσκυνητών, από και εκτός Λευκάδας, για να τιμήσουν τη Χάρη Της. Το μοναστήρι είναι ανδρώο.
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ: 22€
-Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν του γραφείου μας
-Συνοδός του γραφείου μας
-ΦΠΑ
-Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,
- Προσωπικά έξοδα
-Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 1
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: