ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ !!  ΚΡΗΤΗ “Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ” ΓΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ 8ΗΜ. 21-28/8
ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ: Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/07: 570,00€
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο από 21/07: 590,οο€
Επιπλέον χρέωση μονόκλινου εφόσον υπάρχει διαθέσιμο : 185,00€
Σημαντική Παρατήρηση! Η εκδρομή είναι κοστολογημένη σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν 16/5/22. Λόγω των συνθηκών υπάρχουν συνεχόμενες αυξήσεις στα καύσιμα και ανατιμήσεις τιμών γενικά. Οι ναυτιλιακές έχουν προβεί ήδη σε μια πρώτη αύξηση αλλά μας ενημέρωσαν ότι από 1/7/22 υπάρχει περίπτωση να γίνει επίσημη αύξηση του Φ.Π.Α στα ναυτιλιακά εισιτήρια. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι η επιπλέον αύξηση θα επιβαρύνει τους πελάτες.
•Όλες οι μεταφορές & περιηγήσεις με το πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
•Τα ναυτιλιακά εισιτήρια επιβατών Πειραιά – Χανιά ημερήσιο δρομολόγιο σε αριθμημένο
αεροπορικό κάθισμα με την Anek Lines
•Τα ναυτιλιακά εισιτήρια επιβατών Ηράκλειο – Πειραιά ημερήσιο δρομολόγιο σε οικονομική θέση με τα ταχύπλοα πλοία των Μινωικών Γραμμών
•Εισιτήρια πλοίου για το πούλμαν Πειραιά – Χανιά & Ηράκλειο – Πειραιά
•Τρεις (3) διαν/σεις στα Χανιά σε κεντρικό 3* ξεν/χείο στη πόλη των Χανίων
•Δύο (2) διαν/σεις στο Ηράκλειο σε καλό 3* ξεν/χείο στην Αμουδαρά Ηρακλείου
•Δύο (2) διαν/σεις στην Ιεράπετρα σε κεντρικό 3* Superior ξεν/χείο
•Επτά (7) πρωινά σε μπουφέ
•Δύο (2) γεύματα στο Ηράκλειο και δύο (2) δείπνα στην Ιεράπετρα
•Διπλωματούχο ξεναγό στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού , πόλη & μουσείο Ηρακλείου
•Έμπειρος συνοδός του γραφείου με καταγωγή από την Κρήτη και εξειδικευμένη ξενάγηση σε όλο το νησί
•Φ.Π.Α %
•Ασφάλεια αστικής ευθύνης
•Ενημερωτικά έντυπα
• Είσοδοι μουσείων, χώρων
•Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων – δείπνων
•Οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο όπως το πέρασμα στο νησάκι Σπιναλόγκα ή την Κρητική βραδιά
•Οι φόροι διαμονής στα ξεν/χεία
•Γενικώς ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 200,οο€ τουλάχιστον κατ’ άτομο σε μετρητά ή απευθείας κατάθεση του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου των τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK
Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 12/08/22 υποχρεωτικά είτε με μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα . Πέραν από αυτή την ημερομηνία δεν δεχόμαστε κάρτες χρεωστικές ή πιστωτικές ή πληρωμές μέσω e-banking άλλων τραπεζών καθαρά για διαδικαστικούς λόγους.
Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι μας δίδεται από τα ξεν/χεία και τις ναυτιλιακές ιδιαίτερα στις περιόδου όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική επιβεβαίωση για την επικύρωση των δωματίων & των εισιτηρίων με χρήματα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το Γραφείο δεν έχει ιδιόκτητα ξεν/χεία & πλοία για να μπορεί να τροποποιεί τους όρους όπως αυτό θέλει και γι αυτό σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να κατανοείτε και να συμμερίζεστε τον λόγο για τον οποίο σας αναφέρουμε συγκεκριμένη προθεσμία συμμετοχών. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε τις εκδρομές με αποτέλεσμα όταν αποφασίσετε να προβείτε σε κράτηση να είναι ήδη αργά για την εξασφάλιση ναυτιλιακών & δωματίων σε καλά ξεν/χεία . Ο αριθμός θέσεων στο πούλμαν καθορίζεται με βάση την σειρά που δηλώνεται την συμμετοχή σας.
Το Γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον χωρίς βέβαια παραλήψεις. Σε περίπτωση επίσημης αύξησης φόρων ή ναυτιλιακών ναύλων ή γενικότερα οποιαδήποτε αύξηση που θα επιφέρει αλλαγές αυτομάτως θα υπάρξει αλλαγή στις τιμές - αναπροσαρμογή και σε κάθε περίπτωση θα επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία καθώς και οι Ναυτιλιακές εταιρείες πλέον προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης
Για ακύρωση από 28/7 έως 12/8/22 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 200,οο€ κατ’ άτομο
Για ακύρωση από 13/08/22 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.
Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του Γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα χωρίς επιφύλαξη την αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια και σας συνιστούμε να ενημερώνεστε από το γραφείο μας ή στο site μας.

✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 21-28/08/2022
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: