ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ 10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ 08 – 17/7  ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ !!   
ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ : Για κρατήσεις με προκ/λή έως 10/6/22 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 620,οο€
Για κρατήσεις από 11/6/22 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 645,οο€ Επιπλέον χρέωση μονόκλινου δωματίου εφόσον υπάρχει διαθέσιμο : 225.οο€
•Όλες τις μεταφορές και περιηγήσεις με το πούλμαν σύμφωνα με το πρόγ/μα για όλο
το ταξίδι
•Επτά (7) διανυκτερεύσεις στην Τουρκία σε 4* & 5* καλά ξεν/χεία (1 Σμύρνη, 1 Παμούκαλε,
1 Ικόνιο, 3 Καππαδοκία, 1 Προύσα)
•Ημιδιατροφή στην Τουρκία (7 πρωινά – 7 δείπνα)
•Δύο (2) διαν/σεις στην Ελλάδα (Κομοτηνή) σε καλό ξεν/χείο με πρωινό
•Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλο το πρόγραμμα στην Τουρκία (7ημέρες)
•Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου
•Ασφάλεια αστικής ευθύνης
•Ενημερωτικά έντυπα
•Φ.Π.Α. 13%
•Εισόδους μουσείων , χώρων
•Ποτά στα γεύματα
•Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
•Γενικώς ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 250,οο€ κατ' άτομο σε μετρητά ή απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου των τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ALPHA BANK έως 10/6/22.

Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει είτε με μετρητά είτε με χρεωστική - πιστωτική κάρτα έως 30/6/22 υποχρεωτικά διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα .
Πέραν από αυτή την ημερομηνία δεν δεχόμαστε κάρτες χρεωστικές ή πιστωτικές ή πληρωμές μέσω e-banking άλλων τραπεζών πλην της Πειραιώς καθαρά για διαδικαστικούς λόγους
Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι ιδιαίτερα σε περιόδους που υπάρχει αυξημένη κίνηση μας δίδεται από τα ξεν/χεία αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική επιβεβαίωση για την επικύρωση των δωματίων με χρήματα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το Γραφείο δεν έχει ιδιόκτητα ξεν/χεία για να μπορεί να τροποποιεί τους όρους όπως αυτό θέλει και γι αυτό σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να κατανοείτε και να συμμερίζεστε τον λόγο για τον οποίο σας αναφέρουμε συγκεκριμένη προθεσμία συμμετοχών. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε τις εκδρομές με αποτέλεσμα όταν αποφασίσετε να προβείτε σε κράτηση να είναι ήδη αργά για την εξασφάλιση δωματίων σε καλά ξεν/χεία. Ο αριθμός θέσεων στο πούλμαν καθορίζεται με βάση την σειρά που δηλώνεται την συμμετοχή σας.
Στα ξεν/χεία τα τρίκλινα δωμάτια συνήθως είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας ακόμα κλίνης εκτός και αν διαθέτουν κανονικά τρίκλινα δωμάτια. Τέλος αυτό που θα θέλαμε να σας επισημάνουμε είναι να διαβάζετε με προσοχή το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες αυτού διότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο πελάτης να κατανοεί την αντιστοιχία τιμής του προγράμματος και παροχής υπηρεσιών. Μην πέφτετε στη παγίδα της δήθεν οικονομικής τιμής. Εμείς σας συνιστούμε να ζητάτε γραπτώς και αναλυτικά το πρόγραμμα να το συγκρίνετε καθώς και ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη τιμή ώστε η σύγκριση καθώς και η επιλογή για ένα ταξίδι να γίνεται όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση το πρόγραμμα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία και ιδιαίτερα στο εξωτερικό προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο ( ακόμη και υγείας) γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης
Για ακύρωση έως 18/06 παρακράτηση 20,οο€ κατ’ άτομο για διαδικαστικά έξοδα
Από 19/6 έως 30/6/22 παρακρατείτε η προκαταβολή 250,οο€ κατ’ άτομο
Για ακύρωση από 1/7/22 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξ' ολοκλήρου το ποσό συμμετοχής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.
Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια.
Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 08-17/07/22
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή:
Βαθμολόγηση: