ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021  3ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24-26/12/2021 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΙ ΧΙΟΝ/ΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ – ΝΕΣΤΑΝΗ
Η όμορφα στολισμένη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, η ομορφιά της Δυτικής Μάνης, η ατμόσφαιρα να δονείται από το χαρμόσυνο πνεύμα των εορτών !!!
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ:185€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:45€
*Μεταφορές, περιηγήσεις με το πούλμαν
*Δύο (2) διαν/σεις στο 4* HOTEL REX στο κέντρο της Καλαμάτας
*Δύο πρωινά
*Εορταστικό δείπνο
*Συνοδό γραφείου – ξενάγηση
*Φ.Π.Α
*Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
* ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
- φόρος διαμονής 3,οοΕ ανά δωμάτιο ανά διαν/ση που πληρώνεται απευθείας στο κατάλυμα και γενικά ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
***ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως 17/12/2021.
Σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να φροντίσετε για την έγκαιρη τακτοποίηση του υπολοίπου σας έως την ημερομηνία που σας αναφέρουμε διότι ειδικά για τις εορταστικές περιόδους οι προεξοφλήσεις στα ξεν/χεία γίνονται πολύ νωρίτερα από την αναχώρηση της εκδρομής.

***ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο θα γίνεται έλεγχος.

***ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) ιδιαίτερα σε περίοδους που μεσολαβούν αργίες και υπάρχει αυξημένη κίνηση γι’αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :
Για ακύρωση από 5/12/21 έως 15/12/21 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 100,οοΕ
Για ακύρωση από 16/12/21 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής της εκδρομής εκτός και αν ο πελάτης αντικαταστήσει ο ίδιος τη θέση με άλλο άτομο
Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια.
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 24-26/12/2021
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: