ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ-ΑΓ.ΛΑΥΡΑ-CHERRYLAND ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2020
**Ο οδοντωτός διανύει 22 χιλιόμετρα διαδρομής και αναρριχάται σε υψόμετρο 750 μέτρων. Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου μία ώρα, με σταθμό άφιξης τα Καλάβρυτα. Η διαδρομή περνά μέσα στο φαράγγι πλάι στο Βουραϊκό, το ποτάμι που δημιουργεί μικρούς και μεγάλους καταρράκτες. Στη θέση μάλιστα Καταρράκτης τα νερά του ποταμού πέφτουν σχεδόν κάθετα και ορμητικά κάτω από το γεφύρι της γραμμής. Επόμενο πέρασμα, Δικαστήρια. Η τοποθεσία πήρε το όνομά της από μια μικρή ημικυκλική σπηλιά όπου σταλακτίτες δημιουργούν μια φυσική εικόνα που θυμίζει αίθουσα δικαστηρίου.

**Τα Καλάβρυτα , ένα ονειρικό σκηνικό με λιθόκτιστα σπίτια, μικρές πλατείες, χαριτωμένους πεζόδρομους, γραφικά cafés και ταβέρνες δίπλα σε σκιερά πλατάνια: Έναν προορισμό για όσους συνδυάζουν την αγάπη για τη φύση με τη ρομαντική διάθεση.

**Cherryland, ένα κτήμα 35 στρεμμάτων στην περιοχή Κερνίτσα . Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά την καθημερινότητα ενός αγροκτήματος, να ταΐσουμε τα ζωάκια και να θαυμάσουμε την φύση .Μόλις τελειώσει η ξενάγηση από τους ιδιοκτήτες του αγροκτήματος θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τον παιδότοπο και τα μονοπάτια του κτήματος ανάμεσα στις κερασιές , τα οπωροφόρα δέντρα και τα αμέτρητα ζωάκια. Οι ενήλικες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή τσάϊ τους , ενώ τα παιδία τον χυμό τους στο καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά. .
** Mεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
** Συνοδός γραφείου
** ΦΠΑ
** Είσοδοι στα μουσεία.
** Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό
** Το εισιτήριο για οδοντωτό
** Η είσοδος για το cherryland
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 22/11/2020
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα
Βαθμολόγηση: