ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΒΥΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2021
ΒΥΤΙΝΑ
Αρχοντική. Πανέμορφη. Γαλήνια. Φιλόξενη… Η Βυτίνα, το ξακουστό κεφαλοχώρι της Ορεινής Αρκαδίας, αποτελεί ιδεώδη τόπο χειμερινού τουρισμού και το καλύτερο ορμητήριο για τη γνωριμία της ευρύτερης περιοχής.
Παραδοσιακή, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία, πνιγμένη κυριολεκτικά στο πράσινο, απλώνεται νωχελικά στον κόρφο του Μαινάλου όρους, που την προικίζει με ένα σπάνιο κλίμα – θεραπευτικό ψυχής και σώματος. Χτισμένη σε κομβικό σημείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο – απέχει μόλις 12 χλμ. από τη θέση Οστρακίνα του Μαινάλου – όπου θα απολαύσετε εκπληκτικές καταβάσεις και λευκές διαδρομές κάνοντας όλα τα αθλήματα χιονιού.
Με αφετηρία την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει η πετρόχτιστη εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα,κατασκευασμένη από το περίφημο μαύρο μάρμαρο της περιοχής, επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη με το αξιόλογο ιστορικό αρχείο, το «Ελληνικό Σχολείο» και το Λαογραφικό Μουσείο. Όμορφες αναμνήσεις θα σάς αφήσει ένας ρομαντικός περίπατος στο «Δρόμο της Αγάπης», όπου οι πανύψηλες δενδροστοιχίες μοιάζουν ν’ αγκαλιάζονται!

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ
Ανάμεσα στις απόκρημνες πλαγιές του Μαινάλου στην Πελοπόννησο φωλιάζει το ορεινό χωριό Δημητσάνα. Αποκτήστε μια βαθύτερη εικόνα της ελληνικής ιστορίας επισκεπτόμενοι τα μέρη όπου ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά της Οθωμανικής κατοχής. ένας τόπος συνώνυμος με θρυλικούς ήρωες, σκληρές μάχες και λαμπρά επιτεύγματα. Σήμερα χάρη στην εγγύτητά της με την Αθήνα και την εντυπωσιακή ομορφιά της, η Δημητσάνα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όλο τον χρόνο στην Ελλάδα, μαζί με την κοντινή Στεμνίτσα και τη Βυτίνα, στην καρδιά της Αρκαδίας.
Η Δημητσάνα είναι χτισμένη σαν αμφιθέατρο με θέα τον ποταμό Λούσιο, την κοιλάδα του Λούσιου και τις πεδιάδες της Μεγαλόπολης. Το χωριό περιβάλλεται όμορφα από χιονισμένες κορυφές βουνού και καταπράσινα πευκοδάση. Μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατά του είναι τα έξι θρυλικά Μυριδοτριβεία που παρήγαγαν πυρίτιδα για τον Επαναστατικό Πόλεμο, τα Μοναστήρια Φιλοσόφου και Τιμίου Προδρόμου. τον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας και τα σπίτια των ηρώων της Επανάστασης.
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ:25€
• Μεταφορά με π πούλμαν του γραφείου μας
• Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
• Φ.Π.Α.
• Προσωπικά έξοδα
• Είσοδοι στα μουσεία.
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 17/10/21
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή: Απόρρητο: Ελλάδα, Βυτίνα
Βαθμολόγηση: