ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΑΙΓΥΠΤΟΣ “Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ” 10ΗΜ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ 7 – 16/10/22
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 1460,οο€ (+) 120,οο€ φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων ( βάσει της ημερομηνίας 5/7/22)
ΣΥΝΟΛΟ 1.580,οο€
Προσοχή! Οι φόροι αεροδρομίων & ο επίναυλος καυσίμων είναι πιθανόν να αυξηθούν. Σε περίπτωση επίσημης αύξησης αυτή βαραίνει τους εκδρομείς.
Επιπλέον επιβάρυνση μονόκλινου 400,οο€ (κατόπιν ζήτησης & εφόσον υπάρχει διαθέσιμο και αφορά μονόκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία και μονόκλινη καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ! Οι παραπάνω τιμές είναι κοστολογημένες με ημερομηνία 5/7/22. Σε περίπτωση σημαντικής αύξησης των αεροπορικών ναύλων, καυσίμων ή φόρων αεροδρομίων ή επίσημων αλλαγών στις ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων, θα πρέπει να γνωρίζεται πως θα υπάρχει ανάλογη αναπροσαρμογή τιμών που θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Τονίζουμε όμως ότι αυτό γίνεται μόνο εφόσον υπάρχουν επίσημα σημαντικές αυξήσεις στα παραπάνω.
•Η μεταφορά από Πάτρα – Ελ. Βενιζέλος – Πάτρα
•Τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κάϊρο – Αθήνα με την Aegean airlines σε οικονομική θέση
•Φόροι αεροδρομίων & επίναυλο καυσίμων (με βάσει την 5/7/22)
•Μία βαλίτσα 20 κιλά και μία χειραποσκευή ανά άτομο
•Αεροπορικό εισιτήριο Κάιρο – Ασουάν & Λούξορ – Κάιρο με Egypt Air & μία βαλίτσα συν την
χειραποσκευή
•Τέσσερις (4) διαν/σεις στο Κάϊρο σε 5* ξενοδοχείο κεντρικό με πρωινό μπουφέ
•Μία (1) διαν/ση στον ξενώνα της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά με ημιδιατροφή (πρωινό + δείπνο)
•Τρεις (3) διαν/σεις σε κρουαζιερόπλοιο 5* με πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο)
•Δύο (2) γεύματα κατά τη ξενάγηση του Καίρου και ένα (1) της Αλεξάνδρειας σε πολυτελή παραδοσιακά
εστιατόρια και ένα (1) γεύμα καθ’ οδόν κατά την επιστροφή από το Σινά (Σύνολο 4 γεύματα)
•Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
•Βίζα Αιγύπτου
•Ελληνόφωνο ξεναγό για όλο το πρόγραμμα
•Όλες τις μετακινήσεις , μεταφορές με πούλμαν στην Αίγυπτο σύμφωνα με το πρόγραμμα
•Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
•Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
•Ενημερωτικά φυλλάδια
•Φ.Π.Α %
•Είσοδοι μουσείων , χώρων
•Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα – δείπνα
•Φόρο διανυκτέρευσης όπου υπάρχει
•Φιλοδωρήματα 8€ κατ’ άτομο ανά ημέρα τα οποία πληρώνονται στην Αίγυπτο και είναι υποχρεωτικά
•Γενικώς ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής 500,οο€ κατ’ άτομο το αργότερο έως 5/8/22 και αφορούν την αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων. Μετά από αυτή την ημερομηνία η τιμή των αεροπορικών ναύλων θα αυξηθεί και επομένως θα γίνει αύξηση και στην τιμή της εκδρομής.
2η προκαταβολή 500,οο κατ άτομο έως 31/8/22
Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει με μετρητά είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα έως 28/9/22 το αργότερο υποχρεωτικά διότι σύμφωνα και με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να είναι προεξοφλημένα πριν την αναχώρηση οποιαδήποτε εκδρομής και ιδιαίτερα στις αναχωρήσεις του εξωτερικού
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Με την συμμετοχή σας και την κατάθεση της προκαταβολής υπογράφετε και την ειδική σύμβαση ταξιδίου που είναι πλέον υποχρεωτική για ταξίδια εξωτερικού.
ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ : 07/10 ΑΘΗΝΑ 07:10 – ΚΑΙΡΟ 08:05 (τοπική ώρα)
16/10 ΚΑΙΡΟ 03:10 – ΑΘΗΝΑ 06:10 (τοπική ώρα)
Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι μας δίδεται από τις αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική επιβεβαίωση.
Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το Γραφείο δεν έχει ιδιόκτητα ξεν/χεία & αεροπλάνα για να μπορεί να τροποποιεί τους όρους όπως αυτό θέλει και γι αυτό σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να κατανοείτε και να συμμερίζεστε τον λόγο για τον οποίο σας αναφέρουμε συγκεκριμένη προθεσμία συμμετοχών. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε τις εκδρομές με αποτέλεσμα όταν αποφασίσετε να προβείτε σε κράτηση να είναι ήδη αργά. Η αλλαγή θέσεων είναι υποχρεωτική για όλους.
Τέλος αυτό που θα θέλαμε να σας επισημάνουμε είναι να διαβάζετε με προσοχή το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες αυτού διότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο πελάτης να κατανοεί την αντιστοιχία τιμής του προγράμματος και παροχής υπηρεσιών. Για να αποφύγετε παγίδες, σας συνιστούμε να ζητάτε γραπτώς και αναλυτικά ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη τιμή ώστε η σύγκριση καθώς και η επιλογή για ένα ταξίδι να γίνεται όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση τις παρεχόμενες υπηρεσίες
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία στο εξωτερικό καθώς και οι αεροπορικές εταιρίες προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας) γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :
Η πρώτη προκαταβολή που αφορά την προαγορά των αεροπορικών εισιτηρίων δεν είναι επιστρέψιμη για κανένα λόγο ακόμη και υγείας.
Για ακύρωση από 7/9 έως 24/9/22 υπάρχει επιπλέον κράτηση 250,οο€ το άτομο
Για ακύρωση από 25/9/22 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής εκτός από το ποσό των φόρων αεροδρομίων τα οποία επιστρέφονται περίπου ένα μήνα μετά ή αν ο πελάτης αντικαταστήσει ο ίδιος την θέση με άλλο άτομο και εφόσον είναι εφικτή η αλλαγή ονόματος στο αεροπορικό εισιτήριο. Στην περίπτωση αυτή εάν υπάρχει χρέωση για την αλλαγή του ονόματος την επιβαρύνεται ο πελάτης.
Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια. Θα τους βρείτε αναρτημένους στην ιστοσελίδα μας .
✅Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσεων
☎️ 2610433355 & 2614001882
📩στείλτε μήνυμα εδώ
📧με email :info@giannakouliastours.gr
📍Στο γραφείο μας Γούναρη 192
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ !!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ !!
Τύπος ταξιδίου: Ημερήσια Εκδρομή
Διάρκεια: 7-16/10/22
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Χωρίς όριο
Περιοχή:
Βαθμολόγηση: