Σχετικά με εμάς

Tο γραφείο τουρισμού Giannakoulias Tours με έδρα την Πάτρα (Γούναρη 192) δημιουργήθηκε από τον κ. Γρηγόρη Γιαννακούλια και ειδικεύεται στις εκδρομές και τις ενοικιάσεις πούλμαν και μεταφορές κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.

Κύριο μέλημα του γραφείου είναι ο σεβασμός στον ταξιδιώτη, η εντιμότητα, η ακεραιότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών του. Ταξιδεύοντας με το γραφείο μας θα διαπιστώσετε αμέσως τη διαφορά στη φροντίδα, στις ξεναγήσεις, στους συνοδούς, στην ασφάλεια και στην εξυπηρέτηση γενικότερα.

 

Με ποιούς συνεργαζόμαστε

Το γραφείο μας έχει συνεργάτες τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε

Διαλέξτε την εκδρομή που σας ταιριάζει και ελάτε να το συζητήσουμε και να το υλοποιήσουμε. Η επίσκεψη στα γραφεία μας θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς και βέβαια για εσάς, προσφέροντάς σας απολαυστικές, μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!!!

Η ομάδα μας

Οι οδηγοί μας με την κόσμια συμπεριφορά, την εμπειρία και τον άρτιο επαγγελματισμό τους συμβάλουν σημαντικά στην άψογη εκτέλεση των εκδρομών και μεταφορών μας.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Γιαννακούλιας Γρηγόρης

Ιδιοκτήτης - Οδηγός

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια